Auriculo Terapi - Øreakupunktur

metaharmonie

Dorthe Hampenberg

Auriculo Terapi / Øreakupunktur.


Auriculo Terapi også kaldet øreakupunktur er et yderst spændende redskab til at arbejde med både krop og psyke. 

Den franske læge og biolog Paul Nogier opdagede i 1951 sammenhængen mellem de forskellige zoner i øret til resten af kroppen. Først herefter er øreakupunktur i både Østen og Vesten taget rigtig i brug. I Østen har de tidligere benyttet flere akupunkturpunkter i ørene. Men først i 1951 er kroppens organer og zoner fastlagt mere nøjagtig. 


Jeg har mulighed for at benytte flere redskaber i øreakupunktur, men holder mest af at benytte VAS i mine behandlinger, da det sikre, at kunden får den behandling, som passer bedst til hver enkelt. VAS er en ændring i pulsen hos kunden, som fortæller, hvor nålen nøjagtig skal sidde - hvor kunden har mest brug for behandling. Derfor holder jeg som oftest om kundens håndled under behandlingen for at måle VAS.

Du kan booke din tid på:

www.metaharmonie.onlinebooq.dk

Jeg benytter mig af både ASP og TCM nåle.

ASP nålene er permanåle, som kunden skal beholde i efter behandlingen til de selv falder ud. De er små nåle, der ofte falder ud mellem nogle dage og et par uger. 

TCM nålene er almindelige akupunkturnåle, som kunden skal have i under en behandling på 25-30 minutter, hvorefter nålene tages af og smides ansvarligt ud. 

Alle nålene er selvfølgelig rene engangsnåle.


Til mennesker, der er angste ved nåle eller børn, kan man benytte ørefrø, som er små kugler, der sidder i et plaster plaseret på det virkningsfulde akupunkturpunkt. Her skal kunden selv aktivere frøet ved at trykke på plasteret flere gange i løbet af dagen.


Øreakupunktur er mere end blot hjælp og lindring til smerter og sygdomme. Den er også fantastisk til psykiske ubalancer, psykiske og fysiske ar.

Jeg behandler også fysiske ar på kroppen, så længe de ikke sidder på torso eller hals (af sikkerhedsmæssige årsager)