Kinesiologi

metaharmonie

Dorthe Hampenberg

Kinesiologi


Kinesiologi er græsk og betyder, læren om bevægelse.

Kinesiologi er kroppens eget biofeedback system, som fortæller om kroppen og sindets tilstand gennem muskeltest.

 

Muskeltesten er at afdække eventuelle blokeringer i kroppens mediansystem. Kinesiologi arbejder nemlig i både østens filosofi som medianbaner og akupunkturpunkter samt vestens anatomi, fysiologi og sygdomslære. 

Når musklen giver efter, skyldes det en ubanlance i den tilhørende medianbane samt/eller organ. Når kroppens qi, energistrømme, er ude af balance, kan det forårsage sygdom, uro, smerter, allergi, angst, stress, depression eller manglende energi.

Efter en muskeltest, laves en afbalancering, som igen får energien til at flyde frit i kroppen. Dette vil bevirke, at kroppen og sindet får mulighed for at helbrede sig selv. 

Afbalanceringen bliver tilpasset netop dig, da vi jo via muskeltesten spørger din krop, hvad den har brug for til afbalanceringen. Dette kan være massage af forkellige punkter på kroppen, akupressur holdepunkter, vitamin og mineral indtag, cellesalte eller arbejde med neurovaskulære punkter, lyde,farver og frekvenser. 


Som oftest skal der 1 - 5 behandlinger til for at få det bedste resultat af behandlingen.


I kinesiologi kan man også gå ind og arbejde med følelser, traumer og blokeringer som står i vejen for, at man lever det liv, som man drømmer om. Man kan teste tilbage i tid, chakraer, lyslegemer og DNA. 

Alle afbalanceringerne er meget dybe og effektive, hvorfor man ofte mærker fremgang allerede efter 1. behandling. 


Kinesiologi er en blid, præcis behandlingsform, som kan benyttes af alle fra spædbørn til ældre.

 

I kinergetics har jeg lært at teste kroppen for tungmetaller så som kviksølv, bly, arsenik, fluor, kobber sulfat, cadmium samt svampen candida. Efter testen afbalancere jeg kroppen, så tungmetallerne der arbejdes med, frigives fra kroppen, hvorfor man ikke reagere negativt på stoffet i fremtiden. 

Det er forskelligt hvor mange tungmetaller man kan arbejde med pr. gang alt efter hvor belastet kroppen har været af de forskellige stoffer samt hvor god kroppen er til at klare udskillelses fasen. Dette testes selvfølgelig for.

At arbejde med tungmetaller er særlig gavnlig for dem, som lider af kronisk træthed.

Du kan booke din tid på:

www.metaharmonie.onlinebooq.dk