Nordlys massage og hot stone massage

metaharmonie

Dorthe Hampenberg

Nordlys helkropsmassage

Nordlys helkropsmassage er en blid og mild form for massage. Jeg arbejder ud fra, at massage skal være behagelig og være godt for både krop og sind. Når massage er behagelig åbner kroppen sig - og man kan nemmere arbejde med de punkter, som har brug for opmærksomhed end hvis massage gør ondt og kroppen derved lukker sig sammen.

Massage er godt til at komme ned i kroppen. At blive bevidst gennem berøring af hele kroppen. Vi lever som oftest i en stresset verden, hvor vi er meget i hovedet. Her er massage fantastisk til igen at lande i egen krop. Derfor er massage særlig godt i stressede og pressede perioder.

Når man modtager behagelig massage frigives kroppens lykkehormon, oxytocin. Oxytocin sænker både blodtryk og puls samt halvvere stresshormonet kortisol. Derudover fremmer hormonet fordøjelsen og gør en mere tilpas.

Massage hjælper blodgennemstømningen i kroppens muskler samt hjælper blodets kredsløb. Dette er medvirkende til, at massage også forbedre immunsystemet.

Til massagen benytter jeg mig af Nordlys egen luksus massage olie. Denne indeholder: mandel, prunus armencia, abrikoskerne, arachis hypogae, jordnød, buxus chnensis, jojoba og triticum vulgare samt hvedekimolie.

Til børn (og allergigere for jordnød) benytter jeg mig af den særlige børne massageolie som indeholder: tidsel og avocado.

Jeg har ikke tilsat nogen form for æteriske olier - så olien er derfor ren og fri for duft.

En Nordlys massage varer som oftest 75 minutter.

Hvis du ønsker det, kan du tilkøbe en let klangmassage af ca. 15 minutters varrighed som afslutning på din Nordlys massage. 


Ønsker du mere viden om Nordlys massage, henviser jeg til deres hjemmeside: http://www.nordlys.dk/


Hot stone massage


Hot stone massage har mange af de samme virkninger som almindelig massage.

Jeg vil gerne tilskrive hot stone massage også at være ekstra afstressende og stadig yderst behagelig. Den er dybt afspændende i både muskler og led. Samtidig fjerner den affaldsstoffer fra kroppen samt øger blod cirkulationen på samme måde som almindelig massage gør det.

Stenene som benyttes i massagen er basaltsten, som er afkølet lava fra vulkaner. Stenene varmes op i en gryde til formålet på en temperatur mellem 50-60 grader med mindre andet passer bedre til kunden.

Oplevelsen af hot stone massage er anderledes end almindelig massage, da det er stenene som masseres med.

Massagen starter med at du får lagt de varme sten forskellige steder på kroppen. Herefter påbegyndes massagen. Du vil få en fuld kropsmassage med stenene. Massagen varer som oftest 60 minutter. 

Graviditetsmassage


Jeg tilbyder også massage til gravide. Det at være gravid er en fantastisk rejse, som helst skal opleves positivt. Men en graviditet kan også opleves som en svær periode, hvor kroppen ikke længere føles som ens egen og er smertefuld. Ligeledes reagere mange følelsmæssigt under en graviditet.

Massagen hjælper kroppen til igen at føles behagelig. Til igen at være din krop med et nyt, levende vidunder voksende indeni.

Ved massage frigøres som skrevet flere positive hormoner. Eksempelvis hormonet oxytocin, som er særlig vigtig i en graviditet. Massagen kan hjælpe med at forbinde mor og barn - at give mor tid, ro og opmærksomhed mod sit barn gennem massagen.


Ved reglmæssig massage op til fødslen kan man opleve en mindre smertefuld fødsel samt en bedre tilknytning til barnet, når det fødes.


Fædre er også velkommen til at overvære massagen. Og hvis han ønsker, kan han for 100 kr. i merpris få fodbad og fodmassage, mens hans kvinde efter hendes massage slapper af på briksen.

Graviditetsmassage varer 50-60 minutter, da det er det mest optimale for både mor og barn.   

Jeg har lagner, håndklæder og det, som bruges under massagen. Det eneste du skal er at komme som du er. Du er velkommen til at tage det tøj af, som du føler dig godt tilpas med. Selvfølgelig er det nemmest at massere uden tøj på. Jeg dækker hele tiden din krop til med lagener eller håndklæder, hvor du ikke bliver berørt samt intime steder (som jeg ikke massere). Men du bestemmer selvfølgelig helt selv hvor meget du vil have af. Hvis man har svært ved direkte berøring på huden, kan man også modtage massage fuldt påklædt eller udenpå lagnet.

Det vigtigste for mig er, at du får en god oplevelse. Samt får udbytte af alle de fordele, massage er.

Du kan booke din tid på:

www.metaharmonie.onlinebooq.dk