neo feng shui

metaharmonie

Dorthe Hampenberg


Konsultation:


Ved en konsultation hos mig vil jeg i dit hjem, ved hjælp af Baguafelternes betydning og placering i hjemmet, kunne udtale mig om tilstandene på intet mindre end ni forskellige livsområder.


Efter samtale med dig om dine ønsker og mål for fremtiden vil jeg kunne vejlede i, hvilke, som oftest små ændringer, der skal til for at støtte op og fremme dine mål.

Baguafelterne i din bolig fortæller om:


- Rigdom og velstand

- Omdømme og berømmelse

- Kærlighed og ægteskab

- Helbred og familie

- Dit center - ro i livet

- Børn og din kreativitet

- Visdom og selvudvikling

- Karriere og Livsbane

- Hjælpsomme mennesker og rejser

Neo Feng Shui er bevidst indretning


Neo Feng Shui er bevidst indretning, fordi man ved, hvordan energibaner, farver osv. påvirker mennesker og dyr. Derfor er Neo Feng Shui et naturligt valg, når man ønsker et hjem i balance. Et hjem, som støtter op og fremmer de ønsker, som vi har for os selv og andre.


Det, som jeg holder meget af ved Neo Feng Shui, er at det er redskaber, som kan tilpasses hver enkelt, da vi ikke alle ønsker det samme. Neo Feng Shui bygger på den gamle, kinesiske visdom, Feng Shui, om boligindretningens betydning for vores liv. Neo betyder ny og er netop Feng Shuis visdom ført frem til det 21. århundrede uden myter og overtro tilpasset det moderne menneskes liv.


Hvad kan Neo Feng Shui hjælpe dig med:


Neo Feng Shui kan som skrevet hjælpe på alle livets områder, bl.a.:


- Hjælpe med at skabe ro og flow i din bolig

- Hjælpe dig med at se, hvis der er livsområder, du er kørt fast i (og måske ikke er klar over)

- Hjælpe dig i at støtte op om forskellige ønsker, dette kunne eksempelvis være at finde den eneste ene, at få solgt huset, at                   tiltrække drømmejobbet, at få mere kommunikation i familien og meget, meget andet.

- At understøtte din bolig i forhold til sundhed og undgå f.eks. hovedpine eller børn, som er nattevædere

- Hjælpe med at understøtte rummenes funktion


Neo Feng Shui på arbejdspladsen:


Neo Feng Shui er ikke blot til private hjem. Redskaberne kan også bruges på arbejdspladser, hvad end det er til kontor, butikker, daginstitutioner, skoler eller til tandlæger og meget andet.