Referencer

metaharmonie

Dorthe Hampenberg

Klangmassage


Jeg har to gange været hos Dorthe for at få klangmassage. Begge gange er jeg gået derfra med en overvældende positiv oplevelse.


Første gang jeg var der, var det fordi jeg som alternativ behandler og underviser er nødt til at udvide mine horisonter og lære så meget som overhovedet muligt. Jeg gik ind til behandlingen med et åbent hjerte og sind.


Det var meget rørende, som de smukke klanglyde påvirkede mig både fysisk og mentalt. Jeg forsøgte at arbejde med og lytte til de beskeder mit sind gav mig undervejs. Nogle gange kunne jeg bare mærke, at jeg havde brug for, at en skål skulle stå i lang tid et sted før jeg var parat til at lade Dorthe flytte den.


Da jeg gik derfra første gang, var jeg ikke i tvivl om, at det langt fra var sidste gang jeg skulle prøve det. Jeg kunne mærke, at der var meget, der var blevet forløst og jeg gik meget glad derfra.


Anden gang jeg var der, var det ren wellness for både krop og sjæl. Jeg ønskede slet ikke, at det skulle stoppe igen.


Og jeg vil blive ved med at komme tilbage og få klangmassage.


Dorthe er med sit kærlige og opmærksomme væsen en kompetent og omhyggelig behandler. Hun er nærværende og givende i sine behandlinger og jeg føler mig tryg i hendes hænder.


Lad tvivlen ligge derhjemme – du får ikke brug for den her.


Irene, Viborg

Klangmassage


Det er fantastisk at få klangmassage hos Dorthe - blidt , afslappende og spændende - kan varmt anbefales - måske kunne man blive afhængig af det - det føles rart og dejligt her flere timer efter !


Bodil, Hald Ege

Regression

 

Jeg har efter rejsen fået lettet mine tanker og sind omkring noget som jeg i dag kan se tidligere har påvirket mig rigtig meget i min underbevidsthed. Så at få det hele genopfrisket og så på den måde bearbejdet de forhold der drænede mig og som gjorde mig trist og ked af det. Der hjalp rejsen mig til at kunne se tingene fra et andet perspektiv og så få det hele accepteret og det har hjulpet mig til det ikke i dagligdagen længere er en klump i maven der kommer frem men derimod noget som jeg ved er en del af mig og det kan jeg acceptere.


Jeg har det rigtig godt idag så jeg er glad og tilfreds.


Lars, Horsens

Regression


I dag fik jeg min dejlige gave som jeg vandt i Dorthes december konkurrence.

Tusind tak Dorthe for en spændende rejse og grundig og kompetent behandling som jeg kun kan anbefale !

Jeg har allerede lyst til at prøve en anden af dine behandlinger også !


Bodil, Hald Ege

Regression


Jeg var hos Dorthe for et halvt år siden til en regressionsrejse. Er en nysgerrig sjæl og har snust til forskellige spirrituelle felter over de sidste 10-15 år. Aldrig prøvet en regressionsrejse før og jeg var noget spændt på udfaldet. Dorthe er som person en sød, venlig, ærlig og troværdig kvinde, som man trygt kan benytte. Man bliver sat ind i regler, og hvad proceduren er omkring den behandling, man skal være en del af, går ud på. Jeg fik en klar fornemmelse af hvilke ting, fra tidligere liv, der præger min nutid, hvilke følelses belastede ting, der er taget med og dette giver en god forklaring i mit nutidige liv. Kan varmt anbefale Dorthe, hvis du har lyst til en regressionsrejse.

Lene 54 år, Viborg.