regression og sjælerejse

metaharmonie

Dorthe Hampenberg

Regression/sjælerejse er en tilstand, hvor du i en behagelig afslappet tilstand får åbnet op for din underbevidsthed; åbnet op for de erindringer og oplevelser, som du som sjæl har med.

De fleste mennesker har levet flere liv på jorden før; alle liv med læring og aftryk, som har sat sig i sjælen.

Nogle aftryk er så dybe, at vi stadig "slæber" dem med i dette liv og lader os styre af dem på negativ vis. Dette kan eksempelvis vise sig som en fobi eller et negativt mønster. Det kan også være man løber ind i de samme problemstillinger igen og igen i vores liv. Eller at man har en fysisk smerte, som man ikke ved, hvorfra kommer.


Regression er et fantastisk værktøj til at forstå og slippe de negative mønstre og fobier, som vi har med os fra tidligere oplevelser. Oplevelserne kan stamme fra både tidligere eller nuliv.

Forskellen mellem regression og sjælerejse:


Sjælerejse:

Sjælerejse er for dig, som er nysgerrig på, hvem du var i dit tidligere liv. Hvor levede du, i hvilket land, i hvilken by og i hvilket årstal. Hvordan så der ud, hvordan boede du og hvad lavede du. Sjælerejse er mere forbundet med en oplevelsesrejse, hvor du bliver guidet rundt som turist i dit tidligere liv.


Regression:

Regression er en rejse med det formål at undersøge eller forstå, hvorfor man i livet har et bestemt problem eller tema, som bliver ved med at dukke op i ens liv. Det kan også være, man gerne vil finde årsagen til en fobi eller undersøge bestemte relationer til andre mennesker.

Regression er en rejse, hvor man bevidst går ind og skaber forandringer. I regression kan man fjerne både fysisk og psykisk ubehag og i stedet blive opfyldt med positive energier. Disse forandringer sker med hjælp fra din skytsånd, som er til stede under hele rejsen.


Kunder i regression har ofte flere følelser i rejsen end dem, som vælger en sjælerejse. Til gengæld har kunder, som vælger sjælerejse, ofte flere fakta om omgivelserne end dem, som er i regression, da det i regression ikke er det vigtigste.


Fælles for begge rejser er, at det er din skytsånd, som viser dig, det du skal se. Det er skytsånden, som vi beder om lov til at se tidligere oplevelser. Skytsånden, som ved, hvad du har brug for at se. Om det er tidligere eller nuliv, vi skal se på.

Selvom du skulle ønske dig en sjælerejse vil skytsånden ofte vise dig et liv med en rød tråd til det liv, som du lever i dag.


1. sals rejser:

1. sals rejser er rejser op på hvad jeg kalder 1. sal. Nærmere beskrevet som livet mellem livene. Før jeg tager nogle med på 1. sal, vil jeg altid lave en almindelig regression først, som afsluttes og derefter spørge skytsånden om lov til, at tage dig med på 1. sal. Som oftest laver jeg først 1. sals rejser til dem, som rejser for 2. gang (det vil sige som kommer i regression hos mig for anden gang). Dette da, det at komme på 1. sal er yderligere overvældende end at komme tilbage til tidligere liv (da man her har flere menneskelige erfaringer omkring livet og det fysiske liv på jorden). På 1. sal er alt muligt - og man kan få mange møder og informationer om rigtig meget (alt hvad man er klar til og kan bruge som viden i det fysiske liv, man lever i nu).

Du får hele din rejse med hjem på cd. Hvis du hellere vil have rejsen med på USB stik, bedes du selv medbringe dette.

Regression er til dig:


- som er nysgerrig på dig selv

- som ønsker forandring på en eller flere områder af livet

- som ønsker at bryde et mønsker eller en dårlig vane

- som ønsker at undersøge, hvorfor de samme problemer dukker op igen og igen

- som ønsker hjælp til at slippe en fobi

- som ønsker mere tillid, tryghed og ro i livet

- som ønsker at møde sin skytsånd

- som ønsker at opleve livet mellem livet; tilstanden som også kaldes førstesalsrejser.

Hvordan foregår en regression:


En regression starter med en samtale. I samtalen vil jeg fortælle mere uddybende om selve regressionen, og hvordan det opleves at rejse, da dette kan opleves meget forskelligt. Vi vil lave et par øvelser for at klargøre dig til rejsen og for at gøre dig mere tryg ved rejsen.

Vi vil tale om dit ønske for rejsen; om du har temaer, personer eller andet, som du ønsker at få belyst undervejs.

Herefter er du klar til at komme på briksen, hvor du vil ligge behageligt med et tæppe over dig og et tørklæde for øjnene.

Jeg vil sidde i en stol ved siden af dig under hele rejsen. Jeg vil starte med at afspænde din krop, hvorefter du vil blive talt ned i en tilstand, hvor du stadig er ved fuld bevidsthed men alligevel en tilstand, hvor du kan huske tidligere liv; livet mellem livene og møde din skytsånd.

Efter rejsen vil jeg tælle dig tilbage til din normale dagsbevidsthed. Du vil nu have den tid, som du har brug for til at sætte dig op, hvorefter vi vil tale om de oplysninger, som du fik under rejsen og hvordan du kan bruge dem i livet fremover.


Efter en regression:

En regression/sjælerejse er ofte efterfulgt af ro, kærlighed, tryghed, tillid og forståelse. Kontakten til skytsånden i sig selv er meget tillidsvækkende og smuk. At genopleve et tidligere liv er tit forbundet med forståelse og mening. Samtidig er gennemgangen af et helt liv smuk. Oplevelsen af sin egen død i en tidligere krop giver ofte tilllid og ro.

Hvor ofte kan man rejse:


Rejserne er virkningsfulde og kraftige værktøjer, hvorfor en rejse i sig selv er nok. Skulle man have interesse i at undersøge flere af sine tidligere liv, anbefaler jeg, at der som minimum går 3-6 måneder mellem hver rejse, så rejserne kan få lov at være bearbejdet inden en ny rejse.

Kan alle rejse:


Langt de fleste mennesker, som ønsker en rejse, kommer på rejse. Der er intet religion over rejserne, så det handler ikke om tro, om man kommer afsted eller ej. Nogle kan have meget store forventninger om at se noget bestemt i et tidligere liv, så det simpelthen blokerer for rejsen. En anden ting, som kan forhindre en rejse, er stærke fysiske smerter, der kræver så meget opmærksomhed, at man desværre ikke kommer afsted.

Hvis man skulle være en af dem, som har svært ved at rejse, har jeg en cd med nogle ekstra øvelser på, som man kan få med hjem og øve sig på til næste gang.


Der er ingen risiko forbundet med at rejse. Alligevel ønsker jeg ikke at rejse med psykisk syge, folk, som er påvirket af alkohol eller stoffer og folk som har taget hash indenfor de seneste tre måneder (cannabisolie er dog o.k.). Ej heller ønsker jeg at rejse med gravide eller kvinder, som har født indenfor de sidste tre måneder (dette skyldes kvindernes biologiske opmærksomhed).

Min rolle som guide i din rejse:


Jeg er beæret over, at få lov at være din guide i noget så smukt som tidligere liv og livet mellem livene. Jeg er uddannet til at spørge spørgsmål til dig under hele rejsen. Det er dig og ikke mig, som oplever rejsen. Det sker, at jeg på din rejse af din skytsånd bliver bedt om at rense din aura eller heale dig (dette har jeg lært af skytsånderne - hvorfor flere og flere, som har brug for dette, bliver sendt til mig). Det sker også, at der er afdøde, som ønsker at komme i kontakt med dig under en rejse. Men intet af dette sker uden din tilladelse. Din rejse hos mig er tryg og foregår alt sammen for dit bedste.Du er velkommen til at booke tid på: www.metaharmonie.onlinebooq.dk